sâmbătă, 5 iulie 2008

Printesa din Padurea Adormita


Caldura mare mon cher !
Arsita acestei veri este atat de puternica zilele acestea, incat moleseste pe oricine indrazneste sa iasa de la adapostul umbrei pentru ceva mai multa vreme. Primele victime au fost si in acest an cersetorii si persoanele fara adapost. Batrana din imagine, aflata "la datorie" a cazut rapusa de dogoarea soarelui. Probabil ca cea mai banoasa locatie din zona era in fata cazinoului, iar dansa din dorinta de a nu-si pierde "vadul" a riscat mai mult decat trebuia.
Din fericire ea s-a trezit la timp pentru a se retrage intr-un loc mai racoros, altfel ar fi putut avea un sfarsit tragic.
Pacat ca trebuie sa existe aceasta clasa defavorizata, din care majoritatea sunt pensionari cu lungi state de munca, ce trebuie sa apeleze la mila publica pentru a putea supravietui. In situatia de mai jos se afla aproape toti pensionarii tarii. Atat doar ca majoritatea prefera sa-si traiasca necazul in intimitatea casei, refuzand, din mandrie, sa se expuna in public. Pana cand?
P.S. Poate ca imaginea ar fi trebuit realizata dintr-un unghi mai coborat, insa am preferat sa nu dau o tenta sexuala fotografiei.

vineri, 4 iulie 2008

Femeie agresata zacand o ora sub privirea politiei


Zilele trecute am avut neplacuta surpriza de a intalni in drum, un caz aparte.
O tanara agresata, batuta cu bestialitate de barbatul cu care intretinuse raporturi sexuale, zacea pe trotuar in vazut lumii. La fata locului se afla un echipaj de politie, agresorul femeii (care intre timp se calmase) si o multime de gura casca. Tanara a zacut pe asfaltul rece timp de mai bine de o ora, sub privile calma ale potitistilor sositi la fata locului, fara ca acestia sa ia nici o masura.

- Nu o ating pana nu soseste salvarea. A declarat politistul din imagine, care s-a multumit doar sa supravegheze de a oarecare distanta victima.
In tot acest timp agresorul, doar legitimat de politisti, se plimba liber pe trotuar, incercand sa conviga pe cei din jur ca dreptatea era de partea lui.
- Mi-a dat sifilis curva dracului, zicea bestia.
De parca asta i-ar fi dat dreptul de a maltrata o fiinta omeneasca.
Martorii aflati la fata locului au chemat in numeroase randuri salvarea, singura explicatie pentru intarzierea echipajului fiind "blocajul in trafic".
Dupa mai bine de o ora, surpriza! Au sosit nu una ci doua ambulante, ai caror medici in loc sa acorde primul ajutor in mod de urgenta, parlamentau intre ei care sa preia cazul.
Toate acestea s-au petrecut in zona podului Grant, pe marginea soselei in fata blocurilor, nici de cum in vreun cartier rau famat de la periferia orasului. Aceste evenimente te fac sa-ti para rau ca traiesti in aceasta patrie, pacat!