marți, 13 mai 2008

Dulcea viata de caine comunitar

În sfîrşit în România se trăieşte bine civilizat! Este clar faptul ca nivelul de trai din ţara noastră este într-o continua creştere în acest început de mileniu. Nu va mai plecaţi urechea la zvonurile despre criza economică mondială, inflaţie peste previziunile BNR, lipsa acută de forţă de munca şi alte asemenea povesti :)) Cum sa crezi toate acestea cînd aceasta imagine arată o alta realitate a vieţii cotidiene din România? Priviţi acest minunat animal, cel mai bun prieten al omului, cum se odihneşte fără nici o grija a zilei de mîine. Cum doarme el liniştit fără frica de hoţi care să-i fure ciolanul de la gura ca să-l arunce în oala cu ciorbă, fără frica de hingheri care să-i pună blana în bat, fără nici o grija, în general. Pai într-o ţara în care animalele au atins acest nivel ridicat de trai, cum va puteţi imagina ca populaţia o poate duce greu (ca sa nu zic rău) cu traiul cel de toate zilele? Aşa-i ca nu puteţi concepe una ca asta?

Imaginea vorbeşte, restul nu-i decît gura slobodă a invidioşilor. Felicitări sufletului larg ce şi-a făcut pomană cu bietul animal!

luni, 12 mai 2008

2 in 1 sau copii la pret redus

Romania 2008! Bucuresti, Calea Victoriei, una dintre cele mai scumpe locatii din Europa. Astfel de imagini sunt o pata pe obrazul tarii noastre.

Daca in urma cu ceva vreme ne scandalizam la, adresa parintilor sarmani, care manati de saracie isi vindeau spre adoptie copii, fara a lua in calcul posibilitatea ca micutii sa beneficieze de o viata mai buna, astazi ar trebui sa-i dam la reducere pentru a eradica fenomenul vagabondajului infantil.

duminică, 11 mai 2008

Frumuseţea naturii salbatice

Dupa un wekeend ploios in care schimbările climatice s-au manifestat sub forma vijeliilor acompaniate de căderi masive ale grindinei, in fine, a iesit soarele. Odata cu vremea frumoasa, in parcurile lasate in paragina au aparut ... ciupercile! Unele de o frumusete salbatica, parca mai frumoase ca niciodata. Astfel, datorita nepasarii administratiei parcurilor m-am putut delecta admirand minunatele creatii ale naturii. Va multumesc pentru nepasarea voastra stimati edili, dar tot nu va voi vota la urmatoarele alegeri.

Sufrageria din mijlocul strazii !!

Datorita faptului ca firmele implicate in vastul proiect de remodernizare al strazilor din Bucuresti, au lasat luni intregi in paragina santierele deschise, unii locuitori, in speta cei de pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, au ajuns sa confunde strada cu groapa de gunoi! Dupa cat au patimit inotand in mocirlele formate, zau ca inclin sa le dau dreptate zanatecilor ce si-au aruncat mobila direct pe liniile de tramvai. Ori poate ca oameniil s-au gandit sa-si extinda sufrageria pe strada, ca oricum e a nimanui?