sâmbătă, 5 iulie 2008

Printesa din Padurea Adormita


Caldura mare mon cher !
Arsita acestei veri este atat de puternica zilele acestea, incat moleseste pe oricine indrazneste sa iasa de la adapostul umbrei pentru ceva mai multa vreme. Primele victime au fost si in acest an cersetorii si persoanele fara adapost. Batrana din imagine, aflata "la datorie" a cazut rapusa de dogoarea soarelui. Probabil ca cea mai banoasa locatie din zona era in fata cazinoului, iar dansa din dorinta de a nu-si pierde "vadul" a riscat mai mult decat trebuia.
Din fericire ea s-a trezit la timp pentru a se retrage intr-un loc mai racoros, altfel ar fi putut avea un sfarsit tragic.
Pacat ca trebuie sa existe aceasta clasa defavorizata, din care majoritatea sunt pensionari cu lungi state de munca, ce trebuie sa apeleze la mila publica pentru a putea supravietui. In situatia de mai jos se afla aproape toti pensionarii tarii. Atat doar ca majoritatea prefera sa-si traiasca necazul in intimitatea casei, refuzand, din mandrie, sa se expuna in public. Pana cand?
P.S. Poate ca imaginea ar fi trebuit realizata dintr-un unghi mai coborat, insa am preferat sa nu dau o tenta sexuala fotografiei.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tare baba! Umbla cu fuste crapate pina la buric. Cred ca daca mai coborai cu aparatul faceai infarct, de la caldura evident. Trebuie sa ai umor la fel ca I.L. Caragiale, sa razi plangand!

Anonim spunea...

Foarte interesant subiectul. Pacat ca n-ai discutat cu ea, era posibil sa afli tot felul de chestii...Imi place blogul tau Migo, baga mare! Dana Fodor Mateescu