marți, 22 iulie 2008

Cablurile de internet, telefonie si televiziune sufoca Bucurestiul


Haos general in Bucuresti!
Trecatorii din zona Piata Sudului nu mai au loc de trecere pe trouarul acoperit de cabluri de toate marimile si natiile.
Devenit un nou sport extrem national, mersul pe jos pe trotuarele bucurestene necesita o foarte buna coordonare si o conditie fizica de invidiat. Altfel cum sa te descurci in jungla firelor ca atarna pana la nivelul trotuarului? Iti trebuie si foarte mult curaj sa incerci traversarea hatisului astfel format, intru-cat niciodata nu poti stii cu siguranta care din acestea se afla sub tensiune si care sunt inofensive. probabil ca va fi data o noua hotarare de guvern conform careie toti cetatenii vor trebui sa poarte asupra lor un volt-ampermetru.
Deunazi, am auzit stirea conform careia cativa stalpi din dotarea electrica au cedat sub greutatea sutelor de kilograme de sarme atarnate pe ei. Noroc ca in zona nu se aflau trecatori, ori ca acele fire nu au atins in cadere, Doamne fereste, vreo centrala electrica, ori, mai rau, o pompa de benzina.
Din cate stiu, toate tarile civilizate s-au confruntat cu aceasta problema si au eradicat-o cam prin anii 70-80. In toata Europa occidentala nu vezi niciunde atatea cabluri si fire intinse aiurea. In loc sa invatam din experienta acestora, prevenind astfel de probleme, noi preferam sa dam liber oricui ii bubuie ideea, sa-si traga fire si firisoare dupa bunul plac. Daca in cel mai scurt timp nu se vor lua masuri, in curand prevad ca vom asista la accidente insotite de victime sau de o catastrofa de proportii.
Haideti sa punem mana de la mana si sa determinam autoritatile, ori pe cei in masura, sa ia atitudine impotriva acestui flagel modern.

Un comentariu:

Anonim spunea...

bravo maestre... un articol in toata regula.